Следвайте Гласове в ТелеграмРуските власти успяха да предотвратят икономическия колапс, който

...
Следвайте Гласове в ТелеграмРуските власти успяха да предотвратят икономическия колапс, който
Коментари Харесай

Песков: Никоя страна в света не е в състояние да устои на такива санкции, но ние успяхме да предотвратим икономическия колапс

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Руските управляващи съумяха да предотвратят икономическия колапс, който заплашваше страната след въвеждането на невиждани наказания през 2022 година, и даже да преминат към напредък. Това съобщи прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков в изявление за предаването " Москва. Кремъл. Путин ", откъс от което журналистът Павел Зарубин разгласява в канала си в Telegram.

„ Имаше опасност от колапс, ние в действителност трябваше да активизираме всички запаси и вътрешни сили, с цел да го предотвратим “, сподели представителят на Кремъл, отбелязвайки, че тогава съветската стопанска система е била ударена от бремето на невиждани наказания.

„ И никоя страна в света не се е сблъсквала и теоретично никоя страна в света не е в положение да устои на подобен удар “, акцентира Песков. Той напомни, че това се случи след две години коронавирусна зараза, което беше и огромен удар за стопанската система.

„ Благодарение на много проницателните и мъдри решения на управлението на страната, с помощта на титаничната работа на държавното управление, беше допустимо да се доближи плато, да се стабилизира и по-късно по безусловно непредвиден метод да се влезе в траектория на напредък “, продължи секретарят. Според него за това е направено всичко, само че надали някой е могъл да си показа, че растежът на съветската стопанска система в този момент даже няма да бъде 2%, както предвижда Европейската комисия, а съвсем 3%.

" Това допуска, че към момента имаме доста огромен капацитет, който в интервала на оптималната готовност и вътрешно успокоение ни разрешава да се оправим с всевъзможни удари. Сега, несъмнено, задачата е да поддържаме тези темпове на напредък. 3% са незадоволителни темпове на напредък, те би трябвало да бъдат по-високи, всички го схващат, би трябвало да компенсираме доста пропуски “, уверен е Песков.

Инфо: fakti.bg

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР